ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

1) Аз съм напълно начинаещ, от къде да започна?

За да използвате нашите сайтове е необходимо да си изберете Сайт и да изпратите поръчка чрез нашата форма за поръчка. За по подробна информация може да посетите Как да поръчаш страницата ни. 

2) Защо да използвам вашите услуги като мога да си създам сам собствен сайт ?

Да, разбира се че можете да си направите сайт.

За да стартирате собствен сайт, като за начало трябва да си направите дизайн, след това да го програмирате на език, който се разбира от интернет браузърите (HTML/CSS) , да интегрирате система за управление на съдържанието за да можете лесно да сменяте цялата информация вътре. Най-накрая е необходимо да закупите хостинг план и домейн от някоя компания предлагаща тези услуги и да качите сайта си на техните сървъри, за да е достъпен за всички хора в интернет пространството.

Това най-вероятно ще ви отнеме доста време, ако никога не сте се занимавали с това. Защо не вложите времето си (което и без това никога не стига) в разрастване на вашият бизнес, правете това в което сте най-добри и оставете на нас да изработим красив и лесен за употреба, съобразен с всички уеб стандарти уеб сайт.  Ако не сте доволен , НЕ ни плащате.

3) Какво стои зад името SITE4U?

Идеята зад SITE4u (Site for you), e че всеки има нужда от уеб сайт, които да го представя в Интернет пространството.

В днешно време когато потребителите решат да си купуват нещо или да използват някаква услуга или да намерят информация, първото нещо, което правят е да се потърсят в Интернет. Всеки търси най-доброто и изгодно за него решение.  Website-тът е вашата визитна картичка, нещото което ви представя за първи път пред вашите потенциални клиенти – ние искаме това първо впечатление да ги грабне, да ви се доверят, чрез вашият красив уеб облик.

4) Каква точно е вашата работа?

Ние не изработваме дизайни и не програмираме сайтове.

SITE4u предлага услуга за направата и персонализирането на вече готов шаблон. Т.е. ние селектираме готови сайтове-шаблони, които смятаме за качествени (добре написан код съобразен със стандартите на Google, добро вътрешно оформление, красив и лесен за употреба дизайн) и представяме най-добрите сайтове от цял свят на нашата страница.

Така, Вие може да си изберете от стотици готови шаблони.

След това нашите разработчици взимат този шаблон и го интегрират с информацията представена от вас,  за да изработят един качествен сайт, който достойно да ви представя на пазара.

5) Мога ли да променям информацията на сайта си?

Разбира се. Всеки един от сайтовете, които предлагаме е изработен с функционалност, която позволява сами да сменяте цялото съдържание. С цел да ви улесним, ние ще попълним първоначалното съдържание на страниците ви (което разбира се трябва да ни изпратите), така вие ще имате една база, която в бъдеще ще може да променяте и разширявате. Системата за управление на съдържанието която използват всички сайтове е WordPress.

6) Какво e WordPress?

WordPress e безплатна система за управление на съдържанието (CMS – Content Management System) , която се използва за създаването на красиви и лесни за използване сайтове и блогове. Първоначално е представена като система за управление на БЛОГ платформи, но тъй като става много популярна и поради лесното и управление, тя бързо се превръща в система за управление на съдържанието на много уеб сайтове. 

7) Какво да правя ако нямам време да променям съдържанието на сайта си за в бъдеще?

Ако сте прекалено зает и предпочитате да влагате времето си в друго занимание, ние предлагаме поддръжка на сайта, която включва – въвеждане на текстова информация или снимков материал, отстраняване на проблеми по сайта възникнали в последствие или поради някакви причини, писане на статии за блог и др. . За всеки сайт цената за поддръжката е индивидуална. След като приключим с работата по вашият проект, просто е необходимо да ни кажете, че желаете такава услуга и ще ви информираме за цената.

8) За колко време ще бъде готов сайтът ми?

Сайтът ви ще бъде изработен за една седмица. Първият ден се счита, деня след като сме уточнили всички детайли и сте изпратили цялата необходима информация – докато това не се случи, ние няма как да започнем работа по сайта.

9) Как става плащането?

Може да платите чрез пощенски запис или превод по банкова сметка. Ще получите необходимите данни за плащане, веднага след като одобрите проекта. Не е необходимо да ни изпращате каквито и да е суми предварително. Плащането става след като видите проекта и го одобрите.

Сайта ще бъде пуснат на реален сървър със собствен домейн и ще ви предоставим данните за достъп до администраторският панел, едва след като получим плащането за изработения от нас проект.

Възможно е, за поръчки над 800лв, да изискаме 50% авансово плащане, което ще ви се върне ако не одобрите проекта.

10) Как мога да се свържа с вас?

Можете да се свържете с нас чрез контактната форма в контактната ни страница или да ни изпратите съобщение директно на нашият email адрес info@site4u.bg , както и на GSM номера намиращ се на контактната ни страница.

За въпроси относно функционалността на сайтовете ни – моля изпращайте email-и с конкретен въпрос – така въпроса ще достигне директно до нашият програмен отдел, където по-бързо ще реагират с отговора,  вместо да говорите с телефонен оператор, който понякога не е компетентен в дадена област.

Кошница