Защо WORDPRESS пред други системи за направа на сайт? « site4u site4u
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо WORDPRESS пред други системи за направа на сайт?

Добре познат като блог платформа WordPress е също и страхотна система за управление на съдържанието (CMS) при направа на сайт. Въпреки,че има много други достъпни безплатни и платени CMS системи за управление на съдържанието, WordPress е решение подобряващо опита на онлайн потребителя, докато отговаря и на нуждите ви за уеб сайт контрол, гъвкавост и лекота на използване.

Ето няколко причини ,защо да използвате  WordPress система за управление на съдържанието за направа на сайт.

WordPress Е БЕЗПЛАТНА ЗА НАПРАВА НА САЙТ

При стартиране на нов бизнес е много важно да имаме колкото се може по-малко разходи.

При използването на безплатна система за управление на съдържанието (CMS) за направа на сайт, можем да направим големи спестявания, което ни позволява да инвестираме бюджета си в други професионални услуги като дизайн и разработка на други клиентски услуги.

WordPress Е ЛЕСЕНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Не е нужно да наемате ракетен учен, за  ежедневното управление, промени или актуализации. Многофункциалността на WordPress таблото може да се усвои от всеки един от вашите служители, тъй като не изисква никакви сложни, технически HTML  познания.

WordPress Е ГЪВКАВА

wp-logoПри направа на сайт,  заради начина по който е кодирана за мултифункционална употреба, инсталирането на една WordPress система за управление на съдържанието, ви позволява да изработите интернет страници – блог, форум, контакти, продуктов каталог и много други. Всичките базирани на същата платформа, като ви дава възможност да сложите всеки един инструмент, от който имате нужда.
Изграждане на статична начална страница, статични или динамични вътрешни страници с падащи менюта или да си направите интернет магазин. Едно лесно добавяне на снимки и изображение в  галерии, опции за социалните медии, които насърчават потребителите. WordPress платформата всъщност може да се адаптира към всичко, така че се превръща в идеален избор за направа на сайт, както и за развитието на вашия бизнес.

WordPress Е ПРИСПОСОБИМА

При направа на сайт с WordPress  и вие като негов собственик, можете да персонализирате настройките си да отговарят на нуждите на бизнеса ви както следва:

Защита – Настройки ви позволяват да избирате от наличната информация  какво и колко искате да споделите.

Медия – Управлението на снимки и видеоклипове никога не е било по-лесно. Качвате и вграждате мултимедийно съдържание без никаква помощ от специалист, и то
само за на няколко минути.
Плъгини и добавки.

По настоящем за направа на сайт  има над 10 000 /и нарастват/ плъгини за безплатно сваляне и изпълнение във вашата  WordPress система за управление на съдържанието.

SEO инструменти, маркетингови инструменти, контактни форми, картинни галерии и много други са на една ръка разстояние – без да се налагат никакви програмистки умения –  което е невероятно!

Можете да откривате нови плъгини всеки ден.

WordPress Е ИНТЕРАКТИВНА.

Платформата за управление на съдържанието улеснява потребителите да се свързват с вас, като могат лесно да ви оставят коментари и мнения, което допълнително ви помага да усъвършенствате сайта си за нуждите и интересите на вашите потребители. Освен това, при направа на сайт с WordPress  можете да актуализирате информацията чрез вашия бизнес блог както да я разпространявате онлайн в рамките на секунди с широка гама от новинарски сайтове. Има ли по добър начин за взаимодействие с клиентите ви ? Ами с потенциални клиенти?

WordPress е приятелски настроена към SEO

С плъгини разработени специално за тази цел системата за управление на съдържанието се грижи за 80-90 процента от оптимизацията за търсачки (SEO). Вашия WordPress уеб сайт е по-вероятно да се класира по-напред в търсачките. По-доброто класиране ви носи повече посетители, повечето посетители ви дават шанс да увеличите доходите си.

WordPress БЕЗ СПАМ

Системата за управление на съдържанието Съдържа Блокер спам система – ефективно и автоматично блокиращ нежелани коментари. Други безплатни добавки и настройки ви позволяват да филтрирате и изпращате в кошчето коментари лесно.

Wordpres-is-Superman

WordPress Е ЖЕСТОКА

Също като iPhone или като измислянето на нарязания хляб и тази платформа е Жестока. И нека си признаем, кой не би искал направа на сайт с  такъв продукт който е готин, свеж, забавен и в крайна сметка успешно продава вашите продукти или услуги !?

 

Кошница