Как да изберем фирмен сайт за бизнеса ни ? « site4u site4u
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да изберем фирмен сайт за бизнеса ни ?

Всеки бизнес се нуждае от уеб присъствие в днешни дни. В забързаното ни  ежедневие, масата от хора и потребители ежедневно  търят услуги ,продукти и всичко от което се интересуват в интернет от техните компютри , таблети или смартфони. За това е наложително да направите своят фирмен сайт възможно най-скоро. Време е да направите още една крачка нагоре - изработване на сайт , за да развиете дейността си в този онлайн свят.  Сега ще се запитате “ От къде да започна, прекалено  трудно е да го направя сам? Много  е скъпо, мога ли да си го позволя? “

В наши дни не е необходимо да сте програмисти владеещи всички програмни езици – Java, PHP, JavaScript, Perl, Python, Delphi, C# и C++ и специалните кодове необходими за изработване на сайт. В каквато и насока да е вашият бизнес  в  http://site4u.bg/  имаме удоволствието да ви предложим  много възможности  да изберете вашият фирмен сайт. Има много примерни сайтове и оформления със страхотен дизайн,  подредени в категории, който биха отговорили на нуждите на вашият бизнес. Тук ще  разгледаме някои от тях и ще ви помогнем с полезни съвети при избора и изработване на сайт за вашият бизнес.

 

Цветова Психология

 

Хората реагират на цветовете по същия начин по който реагират на някакво изображение и вземат решение дали цвета им харесва или не въз основа на тяхната интуиция. Понякога това се дължи и на лични предпочитания. Въпреки това, в повечето случаи това се основава на подсъзнателни сигнали. Например черният цвят подчертава силата, което го прави чудесен избор за бизнес сайт при изработване на сайт . Кафевият цвят пък  предизвиква чувство за надеждност, стабилност, топлина и сигурност , което го прави чудесен избор за изработване на сайт за терапевт и адвокат например. Топлите цветове например  влияят върху човека активизиращо. Те  създават бодро, жизнерадостно настроение, увеличават физическата активност и работоспособността , това ги прави идеален избор при изработване на сайт  за салони за красота , спа център, фитнес клубове, фотография, интериор и екстериор, мебелна къща, градински център  и т.н. В   http://site4u.bg/  има такива предложения за шаблони на сайтове, които имат функцоналността да променят цветовете си. Това ви дава възможността сами да изберете подходящият цвят при изработване на сайт за вашият бизнес. Ето някои примери :

Midway – туристически сайт

Midway

Sterling – бизнес сайт

Sterling

Спа център & Център за красота и релакс – Enigma

 

Main

 Портфолио и сайт с мулти предназначение – Jessica

productshot

 

Сайт за автосалон & автосервиз – Car Repair

productshot

Flash или HTML?

Това са двата най – разпространени кодиращи метода, които се използват за изработване на сайт . HTML е съкращение от HyperText Markup Language, и е широко разпространен  за повечето уеб сайтове, които ще намерите  днес.

HTML ви позволява да организирате уеб страници, съдържащи компоненти като линкове, текстове, снимки и видео.

Страхотното при  HTML за  изработване на сайт  е, че можете да:

  • Имате  сайт, които се зарежда много по-бързо което означава, че не трябва да има  допълнителни плъгини за подпомагане.

  • Имате  сайт съвместим с повечето размери на екрани, които са  на разположение днес.

Flash  от друга страна е по-динамичен  и се използва най-вече за изработване на сайт, който трябва да има анимирано съдържание на видно място на всяка страница.  Flash е добър избор за уеб сайтове чрез, които да демонстрирате своето портфолио  или кратки видеоклипове, които привличат клиенти. Също така, при изработване на сайт с  Flash, благодарение на вградения скриптов език  прави този тип сайтове  интерактивни. Също така и  с богати възможности за възпроизвеждане на видео и аудио, което дава уникално преживяване за крайния потребител. Но, моля, имайте предвид, че те са много по-тежки от HTML използван за изработване на сайтове и отнема повече време да се заредят от браузъра. Повечето от тях  имат и  начална страница – интро , която още повече затруднява потребителя.  Ако държите на добро класиране на сайта ви напред и  нагоре  в страниците на Google няма как да стане. Това е другият им  недостатък  – трудното им индексиране от търсачките. При  Flash сайтовете –   SEO оптимизация  е много трудна  за постигане, дори невъзможна.  Силно не се препоръчват, особено за сериозен бизнес. 

Надяваме се, че тази статия  ви е дала  няколко насоки, които  да вземете под внимание, когато става въпрос за избиране  на идеалния  уеб сайт за вашият бизнес. Моля, оставете коментар, ако имате някакви притеснения или въпроси относно изработване  на сайт  и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодарим Ви, че избрахте http://site4u.bg/!

 

Кошница