Правила за участие във Facebook промоция « site4u site4u
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Правила за участие във Facebook промоция
организирана от SITE4U

 

 

1. Покупка НЕ Е необходима.

Конкурсът е отворен за членовете на общността Facebook. Служители, директори и / или служители (включително членовете на семействата или членове на домакинството) на SITE4U, партньорски организации, дистрибутори, агенциите за насърчаване и всички други дружества или юридически лица, свързани с конкурса не се допускат да участват. Участието  представлява пълно и безусловно съгласие на участника и приемането на настоящите Официални правила.

2. Кой организира конкурса?

Конкурсът е спонсориран и ораганизиран от SITE4U.bg (www.site4u.bg). Тази промоция  по никакъв начин не се спонсорира, одобрява или прилага и не е свързана с Facebook. Вие разбирате, че вашата информация за участие в тази промоция, се предоставя единствено и само на SITE4U, a не на FACEBOOK. Ние от SITE4U гарантираме, че Информацията, която предоставяте ще бъде използвана само и единствено за целите на конкурса.

 

3. Кога мога да участвам?

Състезанието започва на или около 17:00  на 29 септември 2013 г. и приключва в 17:00 на 30 октомври 2013 г. . Кандидатурите преди или след този период, ще бъдат дисквалифицирани.

 

4. Как мога да участвам?

По време на предвидения за целта срок, вие можете да участвате в промоцията като влзете в нашата facebook страница на адрес: https://www.facebook.com/pages/Site4u от там изберете таб „Искаш ли да ме спечелиш?“ , харесайте страницата, след това въведете име или email за участие. Всеки присъединил се печели 1 точка за участие,  ако споделяте с приятели, имате възможност да спечелите още една точка, ако този приятел се включи в промоцията. Така можете да увеличите шанса си за победа.

 

5. Как ще бъде избран победителят?

Победителите ще бъдат избрани най-късно един ден след изтичане на промоцията. Първите 100 човека събрали най-много точки печелят награди. Всеки ще получи лично съобщение на предоставеният email, съдържащо информация как да получи своята награда. До 5 дни след изтичането на промоцията всички спечелили ще бъдат обявени на страницата на спонсора на промоцията : www.site4u.bg

 

6. Какви са наградите които може да спечелите?

1-ва награда: Чисто нов уеб сайт с уникално съдържание + една година безплатен хостинг и домейн.

2-ра награда: 50% еднократна отстъпка от услугите на SITE4U валидна за всеки един продукт от сайта SITE4u.bg

3-та награда: 30% еднократна отстъпка от услугите на SITE4u валидна за всеки един продукт от сайта SITE4u.bg

и 97 награди: 10% еднократна отстъпка от услугите на SITE4u валидна за всеки един продукт от сайта SITE4u.bg

 

 

 

 

 

Кошница