Спечели безплатен сайт! « site4u site4u
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Спечели безплатен сайт!

Безплатен сайт – вашата формула за успех!  Нуждаете се от уеб сайт , но не разполагате със свободни средства, които да вложите?  Имате нужда от реклама, но е много скъпо. Ние имаме решение за вас!Регистрирайте се, и може вие да сте следващия спечелил  безплатен сайт за своя бизнес!

Всеки бизнес се нуждае от уеб сайт, независимо дали стартирате нов такъв или имате вече съществуващ, който искате да развивате. Нужно ви е място в Интернет пространството,  където да представите продуктите или услугите си, за да ги види света. Създаването на сайт с впечатляващ дизайн и съдържание,  който да помогне за развитието ви , може да се окаже доста скъпо за един стартиращ бизнес. Някой мъдър човек беше казал: “Най-хубавите  неща в живота са безплатни” Е, независимо кой го е казал безспорно е прав и затова през месец / период/ …………. ви даваме шанс да спечелите безплатен сайт!

Можете да спечелите безплатен сайт с уникално съдържание, освен това и безплатен хостинг и домейн за една година!

1. Кога мога да участвам?

Състезанието за спечелване на безплатен сайт  започва на или около 17:00  на 29 септември 2013 г. и приключва в 17:00 на 30 октомври 2013 г. . Кандидатурите преди или след този период, ще бъдат дисквалифицирани.

2. Как мога да участвам?

По време на предвидения за целта срок, вие можете да участвате в промоцията за безплатен сайт  като влзете в нашата facebook страница на адрес:
https://www.facebook.com/pages/Site4u от там изберете таб „Искаш ли да ме спечелиш?“ , харесайте страницата, след това въведете име или email за участие. Всеки присъединил се печели 1 точка за участие, ако споделяте с приятели, имате възможност да спечелите още една точка, ако този приятел се включи в промоцията. Така можете да увеличите шанса си за победа и спечелването на безплатен сайт !

Може да прочетете всички правила на facebook промоцията.

3. Как ще бъде избран победителят?

Facebook-promotion-275x270Победителите спечелили безплатен сайт или други награди ще бъдат избрани най-късно един ден след изтичане на промоцията. Първите 100 човека събрали най-много точки печелят награди. Всеки ще получи лично съобщение на предоставеният email, съдържащо информация как да получи своята награда. До 5 дни след изтичането на промоцията всички спечелили ще бъдат обявени на страницата на спонсора на промоцията : www.site4u.bg

 

4. Какви са наградите които може да спечелите?

1-ва награда: Чисто нов безплатен сайт с уникално съдържание + една година безплатен хостинг и домейн.
2-ра награда: 50% еднократна отстъпка от услугите на SITE4U валидна за всеки един продукт от сайта SITE4u.bg
3-та награда: 30% еднократна отстъпка от услугите на SITE4u валидна за всеки един продукт от сайта SITE4u.bg
и 97 награди: 10% еднократна отстъпка от услугите на SITE4u валидна за всеки един продукт от сайта

Може би ти  ще спечелиш този красив безплатен сайт !  Не изпускай шанса да разбереш!

 

 

Кошница