FAQ « site4u site4u
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

1) Аз съм напълно начинаещ, от къде да започна?

За да използвате нашите сайтове е необходимо да се свържете с нас като ни изпратите информация за вашият проект. Ние ще ви дадем максимално информация относно изработката на вашият сайт. 

2) Какво стои зад името SITE4U?

Идеята зад SITE4u (Site for you), e че всеки има нужда от уеб сайт, които да го представя в Интернет пространството.

В днешно време когато потребителите решат да си купуват нещо или да използват някаква услуга или да намерят информация, първото нещо, което правят е да се потърсят в Интернет. Всеки търси най-доброто и изгодно за него решение.  Website-тът е вашата визитна картичка, нещото което ви представя за първи път пред вашите потенциални клиенти – ние искаме това първо впечатление да ги грабне, да ви се доверят, чрез вашият красив уеб облик.

3) Каква точно е вашата работа?

Ние изработваме дизайни и програмираме сайтове.

4) Мога ли да променям информацията на сайта си?

Разбира се. Всеки един от сайтовете, които предлагаме е изработен с функционалност, която позволява сами да сменяте цялото съдържание. С цел да ви улесним, ние ще попълним първоначалното съдържание на страниците ви (което разбира се трябва да ни изпратите), така вие ще имате една база, която в бъдеще ще може да променяте и разширявате. Системата за управление на съдържанието която използват всички сайтове е WordPress.

5) Какво e WordPress?

WordPress e безплатна система за управление на съдържанието (CMS – Content Management System) , която се използва за създаването на красиви и лесни за използване сайтове и блогове. Първоначално е представена като система за управление на БЛОГ платформи, но тъй като става много популярна и поради лесното и управление, тя бързо се превръща в система за управление на съдържанието на много уеб сайтове. 

7) Какво да правя ако нямам време да променям съдържанието на сайта си за в бъдеще?

Ако сте прекалено зает и предпочитате да влагате времето си в друго занимание, ние предлагаме поддръжка на сайта, която включва – въвеждане на текстова информация или снимков материал, отстраняване на проблеми по сайта възникнали в последствие или поради някакви причини, писане на статии за блог и др. . За всеки сайт цената за поддръжката е индивидуална. След като приключим с работата по вашият проект, просто е необходимо да ни кажете, че желаете такава услуга и ще ви информираме за цената.

8) За колко време ще бъде готов сайтът ми?

Сайтът ви ще бъде изработен от 3 до 5 седмици. Първият ден се счита, деня след като сме уточнили всички детайли и сте изпратили цялата необходима информация – докато това не се случи, ние няма как да започнем работа по сайта.

9) Как става плащането?

Може да платите чрез пощенски запис или превод по банкова сметка. Ще получите необходимите данни за плащане, веднага след като одобрите проекта. Не е необходимо да ни изпращате каквито и да е суми предварително. Плащането става след като видите проекта и го одобрите.

Сайта ще бъде пуснат на реален сървър със собствен домейн и ще ви предоставим данните за достъп до администраторският панел, едва след като получим плащането за изработения от нас проект.

10) Как мога да се свържа с вас?

Можете да се свържете с нас чрез контактната форма в контактната ни страница или да ни изпратите съобщение директно на нашият email адрес info@site4u.bg , както и на GSM номера намиращ се на контактната ни страница.

За въпроси относно функционалността на сайтовете ни – моля изпращайте email-и с конкретен въпрос – така въпроса ще достигне директно до нашият програмен отдел, където по-бързо ще реагират с отговора,  вместо да говорите с телефонен оператор, който понякога не е компетентен в дадена област.

Кошница